2024. március 19. Kedd, József, Bánk.
 
A héten nem várható 30 fokos melegForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-06-17 09:42:06
A héten többfelé lehet kisebb esõ, zápor. A kánikula nem tér vissza: a nappali maximumok várhatóan egész héten 30 Celsius-fok alatt maradnak – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú elõrejelzésébõl.

Hétfõn északon, északkeleten süthet ki hosszabb idõszakokra a nap. Napközben fõként a középsõ területeken lehet egy-egy zápor, estefelé a déli országrészben helyenként kisebb esõ elõfordulhat. A legalacsonyabb hõmérséklet többnyire 8 és 13 fok között alakul, de az Északi-középhegység völgyeiben hûvösebb, a Balaton térségében enyhébb lesz a hajnal. A legmagasabb hõmérséklet 22-26 fok között várható.

Kedden és szerdán inkább délen várható szórványosan esõ, zápor. A leghidegebb órákban 10-16 fok lehet. Kedden napközben 21-26, szerdán 21-27 fokig emelkedik a hõmérséklet, a felhõsebb tájakon lesz a hûvösebb.

Csütörtökön délkeleten néhol zápor elõfordulhat, pénteken idõnként felhõs lehet az ég, de már nem valószínû csapadék. A minimumhõmérséklet mindkét nap 10-17 fok között valószínû, a nappali maximumok várhatóan 24-28 fok között alakulnak.

Szombaton nyugaton lehet zápor. A legalacsonyabb hõmérséklet 11-17, a legmagasabb hõmérséklet 24-29 fok között alakul.

Vasárnap több helyen várható zápor, zivatar. A szél megélénkül, idõnként megerõsödik. A leghidegebb órákban 11-17 fok lehet. Nappal 22-27 fokig emelkedhet a hõmérséklet – olvasható az elõrejelzésben.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!