2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Paprikás krumpli versenyreForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-06-19 10:27:41
Horgászversennyel indult, fõzõversennyel folytatódott a nap.

Bihari paprikáskrumpli-fõzõ bajnokságot rendeztek Váncsodon a közelmúltban, amely sok látogatót vonzott a Kispályára a környékbeli településekrõl is. A program a váncsodi horgásztónál megrendezett horgászversennyel indult. A rendezvényt Szalay Csaba polgármester nyitotta meg; az esemény hangulatát kihasználva jókívánságaival, valamint eddigi munkájukat megköszönve köszöntötte maga, valamint a település nevében egy csokor virággal az idei évben 10 éves megalakulását ünneplõ Fehér Akác Népdalkör minden tagját.

Ezután a fõzõverseny, a horgászverseny, a rajzpályázat, valamint a már második alkalommal megrendezett tiszta udvar, rendes ház elnevezésû akció, illetve a „parasztolimpia” értékelése és díjátadása követett. A fõzõversenyen tíz csapat mérhette össze tudását két kategóriában: a legjobb paprikás krumplit és a legjobb egyéb ételt értékelte a zsûri, míg helyi és környékbeli csoportok szórakoztatták az érdeklõdõket különbözõ színes mûsorszámokkal, népdalokkal, modern és társas táncokkal, valamint élõzenével.

Fellépett a Szeredás Népzenei Együttes, a Diószegi Angyalok, a Váncsodi Mesevilág Óvoda, a Fehér Akác Népdalkör, az Angel Linedance Club, az Igazgyöngy AMI társastánc csoportja, az El Ritmo tánccsoport, az Élõben-d zenekar, valamint az OpeN DoorS zenekar. A közel ezer fõs közönség jó hangulatát Roberto, a mulatós masszõr fokozta. A színpadi programok mellett a fiatalokat és idõsebbeket italbringa, quadozási lehetõség, városnézõ kisvonat, valamint mini vidámpark várta.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!