2024. április 23. Kedd, Béla.
 
Ütötte-vágta az asszonyt, ahol érteForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-06-26 10:33:45
Súlyos testi sértés bûntette miatt emelt vádat a Debreceni Járási Ügyészség az ellen a 36 éves debreceni férfi ellen, aki ittas állapotban többször is bántalmazta élettársát.

A vádlott féltékenység miatt tavaly decemberben az ágyban fekvõ nõ fejét többször megrúgta, majd szidalmazta. A férfi – miután a sértett a szomszédba menekült – bement a ház udvarára, ahol két kézzel földhöz vágta. A nõ a földre esve a bal vállát megütötte és nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

A vádlott még aznap életveszélyesen megfenyegette, majd a bántalmazások miatt mentõt hívott. Másnap a vádlott ismét ittasan tért haza a munkából, s látta, hogy az élettársa az elõzõ napi sérülések miatt ágyban fekszik. Ekkor lehúzta õt az ágyról, majd két alkalommal nagy erõvel arcon ütötte, megrúgta és felszólította, hogy végezze el a házimunkát. A sértett a szomszédoktól értesítette a rendõrséget.

Az elõzetes letartóztatásban lévõ büntetett elõéletû vádlottal szemben az ügyészség folytatólagosan elkövetett súlyos testi sértés bûntette miatt végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását és a vele szemben szintén súlyos testi sértés miatt kiszabott próbaidõre felfüggesztett 6 hónap idõtartamú börtönbüntetés végrehajtásának elrendelését indítványozta.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!