2024. április 24. Szerda, György.
 
Több rendõrt az utcákra!Forrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-06-26 11:31:19
Rosszul osztja be erõit a rendõrség. Túl sokat foglalkoznak közlekedési ügyekkel, miközben a közterületi bûncselekmények megelõzésére, felderítésére alig marad erejük – fogalmazta meg véleményét a Jobbik önkormányzati képviselõje, Ágoston Tibor a Petõfi téren.

Hangsúlyozta: a sajtótájékoztató helyszínének megválasztása nem véletlen. A Nagyállomás környékén ugyanis sokan szembesülhetnek azzal, hogy napközben hajléktalanok és a menekülttábor lakói a szökõkútban fürödnek, esténként pedig rablók, prostituáltak is megjelennek. A szemét mellett ezen tevékenységek nyomai is megtalálhatóak a bokrok tövében.

Kulcsár Gábor, szintén Jobbikos önkormányzati képviselõ kijelentette: a Sas utcán néhány napja nyitott vagyonvédelmi tanácsadó irodában dolgozók jobban tennék, ha kijönnének az utcára rendet tenni.

Debrecenben az elmúlt fél évben közterületen leggyakrabban a Piac utcán, a Petõfi téren és a Füredi utca környékén követtek el bûncselekményeket – tájékoztatott a rendõrség szóvivõje. (Ugyanakkor az is igaz, hogy arra jár a legtöbb gyalogos.)

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!