2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Cáfol a rendõrségForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-09-10 14:48:29
Egyesek tudni vélték, hogy elfogásuk az egyikük által üzemeltetett szórakozóhelyen a hét végén történt halálesettel függ össze, amikoris egy 18 éves fiatalember kábítószer túladagolásban hunyt el...

Egy szemtanú látta, amint kommandósok hatoltak be egy hajdúszoboszlói házba.


A rendõrök különbözõ tárgyakat hoztak ki, és foglaltak le, informátorunk szerint drogos ügy kapcsán intézkedtek. A hírt a megyei fõkapitányság sajtószóvivõje, Vezendi Jánosné szerdán megerõsítette, eszerint „a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság bûnügyi osztálya két hajdúszoboszlói fiatalembert vett õrizetbe.

Ellenük visszaélés kábítószerrel bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az eljárás tovább folytatódik.” Természetesen, mint ilyen esetekben, most is elindult a fürdõvárosban a szóbeszéd, egyesek tudni vélték, hogy elfogásuk az egyikük által üzemeltetett szórakozóhelyen a hét végén történt halálesettel függ össze, amikoris egy 18 éves fiatalember kábítószer túladagolásban hunyt el.

Ezt a feltevést viszont cáfolta a rendõrség szóvivõje, aki elmondta, a hét végén valóban öngyilkos lett egy hajdúszoboszlói 16 éves fiú a saját lakásukban, de ennek semmi köze a drogos ügyhöz.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!