2024. április 23. Kedd, Béla.
 
Legjobb orvosság a boldogságForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-06-27 09:26:26
Egy tábor – sok élmény: harminc egészségkárosodott és hátrányos helyzetû gyermek nyaralt Hajdúszoboszlón a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének Látható szeretet címû táborában.

Strandoltak, lovagoltak, játszottak, tudást és élményeket gyûjtöttek a gyermekek 2014. június 16-20. között Hajdúszoboszlón abban a táborban, amelyet egészségkárosodással és hátrányos körülmények közt élõ diákoknak szervezett a Magyar Vöröskereszt Hajdú Bihar Megyei Szervezete. Harminc gyermek nyaralhatott a megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Polgári Védelmi Kiképzõ és Raktárbázisán. Olyan 10-14 éves diákok, akiknek kevés esélyük lett volna más módon a nyaralásra.
Amitõl igazi a nyár

Vidáman teltek a napok a ligetes raktárbázison. A diákok láthattak birkózóbemutatót, és kipróbálhatták erejüket az õsi sportágban. Jártak a helyi gazdaházban, és fejlesztõ játékokat, kézmûves feladatokat gyakorolhattak. Megnézték Hajdúszoboszló múzeumait, kiállításait, nevezetességeit, majd lovagoltak. Természetesen nem maradt ki mindaz, amitõl igazán nyár a nyár: strandoltak, fagyiztak, új barátokat szereztek. Utolsó nap – ahogy az a táborban már hagyomány – táncoltak, énekeltek Ábrányi Miklós Miki mini partyjában.

A szülõknek, családoknak nem kellett fizetniük, a költségeket a Vöröskereszt megyei szervezete vállalhatta, köszönhetõen a tábor támogatóinak.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!