2024. április 19. Péntek, Emma.
 
A hétvégén melegszik az idõForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-06-27 11:17:23
A hétvégén már több napsütésre lehet számítani, és melegszik is a levegõ. Vasárnap akár 31 Celsius-fokig is emelkedhet a hõmérséklet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú elõrejelzésébõl.

Pénteken többórás napsütésre lehet számítani, számottevõ csapadék nem valószínû. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, csak északkeleten élénkül meg a szél. A legalacsonyabb hõmérséklet 8-13, a legmagasabb hõmérséklet 22-27 fok között alakul.

Szombaton többnyire kevés felhõ lesz az égen. Az ország nagy részén nem valószínû csapadék, de a nyugati határ mentén néhol esetleg elõfordulhat zápor. Helyenként megélénkülhet a szél is. A minimumhõmérséklet 9-15 fok között valószínû, a nappali maximum 24, 29 fok között alakul.

Vasárnap eleinte derült idõ várható, majd délutántól nyugaton, északon megnövekedhet a gomolyfelhõzet, és zápor, helyenként zivatar is elõfordulhat. Megélénkül, idõnként megerõsödik, zivatarok környezetében átmenetileg viharossá is válhat a szél. A leghidegebb órákban 12-17 fok lehet. Nappal 26-31 fokig emelkedik a hõmérséklet – olvasható az elõrejelzésben.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!