2024. április 24. Szerda, György.
 
Hírek Hajdú-Bihar megyébõlForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-07-02 13:43:20
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 22 személyt fogtak el, akik közül 3 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján, 18 fõt pedig az ország területén történõ jogellenes tartózkodás miatt. Az egyenruhások 25 személyt állítottak elõ, ebbõl 7 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendõrök 1 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyû sérüléssel végzõdött.

Az egyik püspökladányi szórakozóhelyrõl hívta telefon egy nõ a rendõrséget 2014. július 1-jén 22 óra 10 perc körüli idõben és bejelentést tett arról, hogy ellopták a kerékpárját.

A rendõrök a helyszínre mentek és megkezdték az adatgyûjtést, tanúkutatást a tolvaj azonosítása és felkutatása érdekében, mely során a tudomásukra jutott, hogy egy helyi lakos gyalogosan érkezett a presszóba, majd biciklivel távozott onnan. A járõrök a környéket ellenõrizték, amikor észrevettek egy férfit, aki egy – a tulajdonos által leírt – kétkerekûvel közlekedett az utcán. Az egyenruhások igazoltatták a 46 éves férfit, aki a rendõröknek beismerte, hogy a jármûvet korábban a vendéglátóhely elõl lopta el. A járõrök tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt a helyi lakost elfogták és elõállították a rendõrkapitányságra, ahol a gyorsított bíróság elé állítás érdekében õrizetbe vették.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!