2024. április 24. Szerda, György.
 
A hétvégén ismét 30 fok körüli meleg várhatóForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-07-04 18:27:08
A hétvégén is lehet egy-egy zápor, zivatar, megerõsödhet a szél is, de ezzel együtt ismét melegszik az idõ, akár 34 Celsius-fokig is emelkedhet a hõmérséklet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat MTI-hez csütörtökön eljuttatott országos, középtávú elõrejelzésébõl.

Pénteken derült, napos, száraz idõ várható. Az ország nagy részén mérsékelt marad a légmozgás, míg a Kisalföldön megélénkül, helyenként megerõsödik a szél. A legalacsonyabb hõmérséklet 8-14, a legmagasabb 26-29 fok között alakul.

Szombaton is nagyrészt derült, napos, száraz idõ várható, délutántól viszont a Dunántúlon elõfordulhat egy-egy zápor, zivatar. A szél élénk, néhol erõs lesz, zivatar környezetében viharos széllökésekre is számítani lehet. A leghidegebb órákban 12-17 fok valószínû, nappal 29-34 fokig melegszik a levegõ.

Vasárnap gomolyfelhõs, napos idõ valószínû, legfeljebb néhol – nagyobb eséllyel az Északi-középhegység térségében – alakulhat ki egy-egy zápor, zivatar. A Dunántúlon és keleten idõnként megélénkül, zivatarban megerõsödik a szél. A minimumhõmérséklet 14-20 fok között, a nappali maximumok várhatóan 29-33 fok között alakulnak – olvasható az elõrejelzésben.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!