2024. április 24. Szerda, György.
 
Heti horoszkóp 2009. szeptember 14. – 21.Forrás: Nõk Lapja
Utolsó módosítás: 2009-09-14 13:43:03
Címkék: Horoszkóp
Mi vár Önre a héten?Nézze meg heti horoszkópját!
2009. szeptember 14. – 21.
Kedves Bak!
Ezen a héten három témában is ébernek kell lenned, ha el akarod kerülni a bajt. Az egyik a pénzügyek. Itt kerülnöd kell hitelügyleteket. Ne kérj és ne adj most kölcsön! A másik a fõnököddel való kommunikáció. Ezen a téren legyél visszafogott és konkrét! Csak adatokkal érvelj! Számíts rá, hogy valami régi ügy kerül ismét terítékre! Ne pánikolj be! Kérj idõt, és keresd elõ a régi anyagokat! Közben idõt nyersz, hogy visszatérjenek az emlékek. A harmadik téma tanulással kapcsolatos. Lehetõséged adódhat továbbképzésen való részvételre. A péntek esti újhold ebben támogat téged. A hétvégén lehetõleg ne dolgozz! Inkább töltsd az idõt a családoddal, és legyél minél többet kinn a szabadban!
Kedves Vízöntõ!
A hét elsõ fele rendkívül mozgalmas lesz. Kapkodhatod a fejed, hogy mindenre a lehetõ legjobban tudj reagálni. Az egyik terület a párkapcsolatod. Akár van jelenleg, akár nincs, számítanod kell változásra. Nincs kizárva, hogy ismét beleszeretsz a párodba. Ha még nincs párod, akkor itt a remek alkalom, hogy rátalálj. De minden más kapcsolatod is felfokozottan fog mûködni. A pénzügyeidet is okosan kell irányítanod. Ne lépd túl a keretet! Addig nyújtózz, amíg a takaród ér! A péntek esti újhold kísértést hozhat a számodra, hogy kölcsönkérj, de jobb, ha nem teszed. A hétvégén elemedben leszel. Fõleg, ha a szabadban sportolsz, kirándulsz, vagy legalább nagyokat sétálsz.
Kedves Halak!
Nagyon jól indul a heted. Elemedben leszel. Érzelmi receptoraid rendkívül érzékenyek lesznek. Ez nem baj, ha képes vagy az eseményeket egészséges keretek között tartani. Szó szerint az egészséged forog kockán. Nem szabad annyira mellre szívnod, „letüdõznöd” és a szívedre venned a dolgokat, hogy bármid megfájduljon. És természetesen az idegeskedés sem tesz jót neked. Senki és semmi nem lehet annyira fontos, hogy emiatt megbetegedj. Közben jó, ha felkészülsz egy sorsfordító találkozásra. A péntek esti újhold is azt jelzi, hogy nagy jelentõségû személy lép be az életedbe. Bármilyen nehéz is, fontos, hogy örömmel fogadd! Hamarosan belátod, hogy nem bánod meg...
Kedves Kos!
Ez a hét több karakteres bolygó találkozása miatt több kiélezett helyzetet fog teremteni mindenki számára, így számodra is. Neked elsõsorban az egészségedre kell ügyelned. Nincs mese, ahogy múlnak az évek, egyre több figyelmet kell fordítanod ilyen szempontból magadra. Például nem mindegy, hogy mit eszel, mikor és mennyit, illetve hogy mozogsz-e, és mennyit vagy friss levegõn. Ez mind apró dolog, de összeadva nagy jelentõségû. Törõdj magaddal, és vigyázz az egészségedre! Más nem teszi, ill. nem teheti helyetted. A péntek esti újhold új ötleteket, módszereket hozhat neked segítségképpen. A hétvégét töltsd a pároddal! Ha még nincs, akkor képzeld el, milyen legyen!
Kedves Bika!
A hét egészen kellemesen kezdõdik számodra. Aztán elindul a lavina. Nehéz lesz „elugranod” elõle, pedig jó lenne, ha kivédenéd, hogy elsodorjon. Vitás helyzetek, sértõdések és szakítások lehetnek azokból a feszült helyzetekbõl, amelyek hirtelen, bármelyik pillanatban kialakulhatnak. Négy területet érinthet ez: a szüleidet, a gyerekeidet, a barátaidat és a kollégáidat, vagyis csupa számodra fontos kapcsolatot. A legbölcsebb, amit tehetsz, hogy mindent végtelen türelemmel és megértéssel kezelsz. Ne izgasd fel magad senki és semmi miatt! Ha ez sikerül, akkor a péntek esti újholdat már mosolyogva köszöntheted. Lesz mit ünnepelned. A hétvégén pedig kiérdemelten élvezheted a pihenést.
Kedves Ikrek!
Állítólag arról vagy híres, hogy nagyon jól és élvezetes stílusban tudod kifejezni magad. Az emberek szeretnek téged hallgatni, ill. beszélgetni veled, mert könnyed, nyitott és elõítélet-mentes vagy. Minderre nagy szükséged lesz ezen a héten, ugyanis több nagy súlyú bolygó fog az égen találkozni, ami itt a Földön iszonyú erõs konfliktusokat generálhat. Te kulcsfigura lehetsz ezeknek az enyhítésében. Már csak azért is, mert neked sem mindegy, hogy pl. a munkádban sikerek vagy viták miatt kudarcok várnak rád. Ezért a tanács a számodra: legyél rugalmas, derûs és közvetlen mindenkivel, minden szituációban! A hétvégén pedig menj kirándulni, sétálni! Minél többet legyél szabad levegõn!
Kedves Rák!
Amilyen könnyedén indul a hét, szinte pont olyan nehézkesen folytatódik. Számítanod kell a héten több szóváltásra is. Nem kell a legrosszabbra gondolnod, de érdemes ügyelned arra, hogy kinek mikor mit és hogyan mondasz, vagy egyáltalán, hogy mondod-e. Lehet, hogy most bölcsebb lesz hallgatni. Adj magadnak és a helyzetnek is idõt, hogy kiforrjon! De ez csak egyik terület, ahol fokozottan ügyesnek kell lenned. A másik az anyagiak. Okosan gazdálkodj! Lehetõleg most ne vegyél semmit, ami nem feltétlenül szükséges! Tudd, hogy pénzügyi zavarba kerülhetsz, ha túlköltekezel! A péntek esti újholdnak örülni fogsz, mert új ismerõsöket, ismereteket hoz neked, ami egészen fel fog villanyozni…
Kedves Oroszlán!
Ez a hét teljesen csendesen, békésen indul a számodra, aztán minden felbolydul. Benned és körülötted is több lehet a feszültség, mint szeretnéd. Párkapcsolati téren viták és szinte állandó félreértések várhatóak. Ha van párod, akkor most mindkettõtöknek észnél kell lennie ahhoz, hogy ne mérgesedjen el a helyzet. Ha nincs még párod, akkor ezt a pattanásig feszült hangulatot megélheted mással. Legyél öntudatos, de ne a másik rovására! A másik téma, amire vigyáznod kell ezen a héten, a pénzügyeid. Felelõsséggel és megfontoltan kell költekezned. Inkább fogd meg most jobban a pénzt, hogy késõbb szabadabban költhesd! A péntek esti újhold új forrást fog megmutatni vagy megnyitni a számodra…
Kedves Szûz!
Fokozatosan erõsödõ nyomást érezhetsz ezen a héten magadban, ill. magad körül. Ennek a csúcspontja a péntek esti újhold lesz. Szerencsére az már a fellélegzést és a megérdemelt megkönnyebbülést fogja hozni neked. Addig egyetlen dolgod van: védd meg magad a környezeted „dilijeitõl”. Azt tapasztalhatod, hogy szinte mindenki rohangál, mint a mérgezett egér. Tudd, hogy mindenki úgy éli az életét, ahogy tudja és ahogy akarja! Neked csak azzal kell törõdnöd, hogy te kiegyensúlyozott maradj, mert csak így tudsz rájuk nyugtató és bátorító hatással lenni. A péntek esti újhold után minden sokkal könnyebb és egyszerûbb lesz. A hétvégén jó lenne, ha sokat szellõztetnél, és a friss levegõn lennél.
Kedves Mérleg!
A hét legelején a munkádban több biztató visszajelzést is kaphatsz. Ezek azt igazolják, hogy jól végzed a dolgod. Örülj ezeknek, és értékeld, még ha kicsik is! Sajnos a folytatás nem lesz ennyire kellemes. A gyerekeddel lehet félreértés, ami vitát szülhet. Ez rádöbbenthet arra, hogy milyen fontos a folyamatos kommunikáció. Nem lehet kampányszerûen beszélgetni. Napi szinten képben kell lenned, hogy követhesd az életét és az õt foglalkoztató témákat. Ha nincs gyermeked, akkor egy barátod viselkedhet kissé gyerekesen, amit értetlenül fogadhatsz. Ezeken kívül jó lenne, ha kerülnéd a régi családi ügyek felemlegetését, mert felesleges feszültséget generálhatsz. A hétvégén menj kirándulni!
Kedves Skorpió!
Ezen a héten a legfontosabb, hogy pontosan, érthetõen fogalmazz! Nem elég, ha te tudod, mirõl van szó. Ha azt szeretnéd, hogy a másik fél értsen, vagy jó ötletekkel támogasson, akkor nélkülözhetetlen, hogy egy nyelvet beszéljetek. Ez összetett kérdés, hiszen nemcsak arról van szó, hogy értitek egymást, hanem arról is, hogy mindketten értetek az adott témához. Épp ezért ne kérj tanácsot laikustól, és ne szólj bele olyasmibe, amiben nem vagy jártas! Elõre örülj a péntek esti újholdnak, mert új barátot hozhat számodra, vagy olyan protektort, aki hozzásegíthet egy nagy álmod megvalósításához. Ehhez nyitottnak és öntudatosnak kell lenned. Így lesz mit ünnepelni a hétvégén…
Kedves Nyilas!
Nagy sikerek várnak rád a munkádban ezen a héten. Ennek egyetlen elõfeltétele van csupán: közérthetõen és konkrétan beszélj. Ne legyél túl elvont! Az emberek abból értenek, ha õszintén és egyenesen megmondod, amit gondolsz. A túl finom mondatok ritkán érnek célba. A péntek esti újholdig van idõd megalapozni a nagy „durranást”. Itt az ideje, hogy elismerjék a munkádat, de ehhez nem elég csendben várni a dicséretet. Okosan kell adminisztrálnod magad, vagyis tegyél többet azért, hogy bizonyos eredményeket a te nevedhez kössenek a kollégáid és a fõnököd, vagyis tudják, hogy azt te intézted el. Így jobban fognak értékelni, amitõl te elégedett, sõt boldog leszel. Ezért kellemes hétvége vár rád.
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!