2024. április 23. Kedd, Béla.
 
Kolbászt és szalámit lopottForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-07-17 13:28:30
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök gyorsított eljárásban fejezték be a nyomozást azzal a gyanúsítottal szemben, aki az egyik balmazújvárosi családi ház melléképületébõl több kolbászt ellopott. A tettes most a bíróság elõtt felelhet tettéért.

A nyomozás adatai szerint 2014. július 13-án 5 óra körüli idõben Balmazújvárosban, egy férfi átmászott az egyik családi ház kerítésén, majd bement az ingatlan melléképületébe, ahonnan eltulajdonított 7 kilogramm füstölt kolbászt és 3 szál szalámit, majd a helyszínrõl távozott. A sértett az esetrõl másnap 11 óra 10 perckor tett feljelentést a rendõrségen, melyet követõen az egyenruhások adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek. Pár órán belül a rendõrök látókörébe került egy nagyhegyesi lakos, aki a bûncselekmény elkövetésével gyanúsítható, ezért õt elfogták és a rendõrkapitányságra elõállították. A 31 éves V. Tamás a nyomozóknak beismerõ vallomást tett.

A Balmazújvárosi Rendõrkapitányság a terhelttel szemben befejezte a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és a keletkezett iratokat 2014. július 15-én bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!