2024. április 16. Kedd, Csongor.
 
Tudósítás a helyszínrõl - Rudolf nem játszhatForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-09-15 17:22:39
Ami már korábban is sejthetõ volt, az keddre biztossá vált: Rudolf Gergely, a Loki válogatott játékosa kihagyni kényszerül a Liverpool-DVSC-TEVA meccset.

A Loki klubmenedzsere kíváncsian várja, mire lesznek képesek játékosai az Anfielden.

Liverpool – Szûk három órás légiutat követõen landolt a DVSC-TEVA labdarúgó csapata a John Lennon repülõtéren, még pedig azon apropóból, hogy történetének legkiemelkedõbb találkozóját vívja meg szerdán este az Anfield Road-on.

A debreceniek ellenfele a világ egyik leghíresebb gárdája, a Liverpool FC lesz a Bajnokok Ligája csoportkörének elsõ fordulójában. A Loki az „ünnepi” alkalomnak megfelelõen – eltérõen a selejtezõkben megszokottól – új egyenruhába öltözött, a fiúk fehér ingben és fekete öltönyben érkeztek meg a Beatles városába.


Szokatlan közeg

Azonban az emelkedettség babakék fátylán túl tekintve egy igen kemény feladat is vár a magyar bajnokra: egy rendkívül gyors és agresszív futballt játszó együttes ellen kell helytállniuk.

– Szó, ami szó, nem akármilyen díszletek közt lépünk pályára a csoportkör elsõ mérkõzésén – ismerte el Herczeg András, a Loki klubmenedzsere. – Hozzá teszem, hogy a BL eddigi állomásain sem mi voltunk a favoritok, de azért ez egészen más „kávéház” lesz…

A svéd bajnok otthonában kevésbé, de Tallinnban és Szófiában remekül kezelték a srácok a viszonylagos esélytelenséget. A szokatlan közeg feldobta és még jobb teljesítményre ösztönözte a mieinket, kíváncsian várom, hogy a liverpooli találkozó mit hoz ki belõlük.

Az jócskán megnehezíti a dolgunkat, hogy nem számíthatunk az eltiltott Varga Józsefre és a sérült Rudolf Gergelyre, akiket nyugodtan nevezhetünk alapembereknek. Mivel vélhetõen nyomás alatt tartanak majd bennünket a hazaiak, ezért Varga, de nyugodtan mondhatom, hogy a csatárként számításba vett Rudi is nagyon fog hiányozni. Ráadásul az a Dombi sem lehet most ott a pályán sárga lapjai miatt, aki csereként rendre új lendületet ad a játékunknak – panaszkodott Herczeg, aki ennek ellenére látja a meccsben a pozítívumokat is.


Ünnep lesz

- Viszont az is hozzá tartozik a tényekhez, hogy ezúttal semmit nem veszthetünk, bárhogyan is alakuljon a szerda esti összecsapás. Ez egy ünnep lesz számunkra, felszabadultan, ugyanakkor összeszedetten kell futballoznunk és akkor nem kell szégyenkeznünk a lefújás után. Úgy vélem, minden labdarúgó ilyen élményekrõl álmodik, amilyenek az elkövetkezõ hetekben várnak ránk, ennek megfelelõen állunk az egész BL-kalandhoz.

A Loki várható összeállítása: Polekszics – Bodnár, Mészáros, Komlósi, Fodor – Czvitkovics, Kiss, Ramos, Szakály, Leandro – Coulibaly.


Rudolf nem játszhat

Ami már korábban is sejthetõ volt, az keddre biztossá vált: Rudolf Gergely, a Loki válogatott játékosa kihagyni kényszerül a Liverpool-DVSC-TEVA meccset.

A támadó még a magyar-svéd elõtt sérült meg a combján, amely részlegesen beszakadt, így Rudi bármennyire is szeretné, nem lehet ott az Anfield-en. – Nagyon sajnálom, de ez most nem fog menni… - mondta keserûen Rudolf. – Ha sétálgatok, akkor is érzem a sérülésem, játékról tehát szó sem lehet. De igyekszem úgy felfogni, hogy sokkal jobb az elsõ meccstõl távol maradni, mint az egész sorozatot kihagyni.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!