2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Rablás bûntett kísérletForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-07-22 13:47:30
Címkék: Bihari hírek
Egy hajdúszoboszlói ház udvarára ment be az a három férfi, akiket a sértett észrevett, majd a rendõrök elfogtak. A Debreceni Járásbíróság elrendelte a terheltek elõzetes letartóztatását.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét 2014. július 19-én 1 óra körüli idõben telefonon hívta egy hajdúszoboszlói férfit, aki arról tett bejelentést, hogy három férfi bement a háza udvarára, és amikor észrevette õket, az egyik egy késsel rátámadt, azonban õ elzavarta õket. A sértett azt is elmondta, hogy követi támadóit, akik beugrottak egy közeli telekre. A rendõrök a bejelentést követõen azonnal a helyszínre mentek és átvizsgálták a környéket, ahol az egyik udvaron megtalálták a két férfit.

Az egyenruhások a 35 baktalórántházai K. Csabát, a 37 éves tiszalöki V. Józsefet elfogták és elõállították a rendõrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki õket.

Harmadik társukat, a 17 éves hajdúszoboszlói lakost még aznap 15 óra 10 perc körüli idõben Hajdúszoboszlón elfogták a rendõrök.

A három terheltet a nyomozók õrizetbe vették és kezdeményezték elõzetes letartóztatásuk indítványozását, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2014. július 21-én elrendelt.

Ellenük a Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság rablás bûntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!