2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Panzióban rongáltForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-07-23 12:11:30
Címkék: Bihari hírek
Vádemelést javasolnak a nyomozók az ellen a nõ ellen, aki egy debreceni panzió szobájában megrongálta a berendezést.

A nyomozás adatai szerint egy debreceni panzió alkalmazottja 2014. március 3-án 8 óra körüli idõben telefonon tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletére arról, hogy egy nõ és egy férfi kivette az egyik szobájukat, amelynek a berendezéseit megrongálták. A szobában itallal locsolták le a falat, felszakították a padlószõnyeget és az éjjeli lámpát is eltörték a vendégek.

A rendõrök a helyszínen adatgyûjtés végeztek és tanúkat hallgattak meg, majd a tudomásukra jutott információk alapján elfogták és a rendõrkapitányságra elõállították a bûncselekmény elkövetésével gyanúsítható 43 éves hajdúhadházi nõt. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki U. N. Gyöngyit, aki beismerõ vallomást tett és elmondta, hogy egyedül tett kárt a szobában.

Ellene a Debreceni Rendõrkapitányság befejezte a rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!