2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Összefirkálták a falatForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-07-23 12:32:19
Címkék: Bihari hírek
A körzeti megbízottak elfogták azt a két fiatalt, akik festékszóróval firkálták össze egy debreceni ingatlan falát. A rendõrök befejezték a nyomozást és vádemelést javasolnak a két terhelttel szemben.

A körzeti megbízottak 2014. január 12-én 1 óra 30 perc körüli idõben, Debrecenben a Bajcsy-Zsilinszky utcán járõröztek, amikor három fiatal a rendõrautót meglátva hirtelen elindult a Nyugati utca irányába. A rendõrök észrevették, hogy az egyik ingatlan fala festékszóróval össze van firkálva, ezért a fiatalok után mentek, igazoltatták õket és átvizsgálták a csomagjaikat, amelybõl festékszóró spray került elõ.

A körzeti megbízottak elfogták és a rendõrkapitányságra elõállították a 18 éves F. Zoltánt és 17 éves lány társát, akiket a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak. A debreceni és hajdúsámsoni lakosok beismerõ vallomást tettek.

Ellenük a Debreceni Rendõrkapitányság befejezte a rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!