2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Kiszel Tünde ámokfutása!Forrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-09-16 15:51:36
A visszapillantó tükrök már az elsõ száz méteren leszakadtak, a motorháztetõ pedig nehezen viselte a frontális ütközéseket...

Kiszel Tünde ámokfutásának percekkel késõbb a kiérkezõ rendõrautók vetettek véget.

Természetesen mindez nem igazi forgalomban történt. Tünde a Cool Live vendégeként ült szimulátorba, s állíthatjuk döbbenetes képsoroknak lehettek szemtanúi a nézõk.
Kiszel Tünde, elõször bevallotta, bár hosszú évekkel ezelõtt megszerezte ugyan a jogosítványt, soha, egyetlen percet sem vezetett azóta, majd fogta magát, felöltötte Turán Frigyes hatszoros rally-gyorsasági világbajnok védõfelszerelését, beült a kormány mögé és egy kövér gázfröccsel megindult a délutáni forgalomban.

- Így alakult. Eddig inkább a tömegközlekedést választottam, a jogosítványom pedig már biztosan le is járt, de úgy tervezem, hogy újra megcsinálom és veszek egy kisautót! – mesélte a mellette ülõ Kinter Oszkárnak, éppen mielõtt az autót nekivezette a szalagkorlátnak!
Tünde nem kímélte alkalmi kocsiját. A visszapillantó tükrök már az elsõ száz méteren leszakadtak, a motorháztetõ pedig nehezen viselte a frontális ütközéseket: a díva ámokfutásának percekkel késõbb a kiérkezõ rendõrautók vetettek véget.
Szerencsére senki sem sérült meg Tünde pedig rettenetesen élvezte a szimulátorban töltött perceket, hiszen így biztonságos keretek között próbálhatta ki sofõr tudását.

- Azt javaslom Tündének, nagy és biztonságos autót vegyen, ha újra megszerzi a jogosítványt! – kommentálta a látottakat Frigyes.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!