2024. április 23. Kedd, Béla.
 
Fához kötözte, majd egy baltával agyonverte meleg párjátForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-09-16 16:14:36
Mi vezetett a brutális gyilkossághoz?

Egy erdõs területre csalta, fához kötözte, majd egy baltával agyonverte párját egy meleg férfi Budapesten. Kiderült, a két férfi kapcsolata már korábban megromlott, ám a késõbbi áldozat nem akarta azt befejezni.

 

A Budapesti Rendõr-fõkapitányság (BRFK) szerdai sajtótájékoztatóján elhangzott: hétfõn a nyomozók õrizetbe vettek egy 34 éves budapesti férfit, akit emberöléssel gyanúsítanak. A rendõrök egy állampolgári bejelentésbõl tudták meg, hogy gyilkosság történt: még aznap este el is fogták a gyanúsítottat az egyik XIII. kerületi benzinkúton.

 

A férfi beismerõ vallomást tett: elmondta, hogy barátja zaklatása miatt döntött úgy, hogy megöli. Barátját szombaton este kocsival a Csobánka és Pomáz közötti erdõs részre csalta, majd egy fához kötözte, és a nála lévõ baltával több csapást mért rá. A holttestet a csomagtartójába rejtette, a kocsit pedig a IV. kerületi Leibstück Mária utcában hagyta.

A nyomozók szeptember 15-én a gyanúsított útmutatása alapján megtalálták a gépkocsit és a sértett holttestét. Amikor a gyanúsítottat a benzinkútnál elfogták, a táskájában egy nagyobb összeg, autójában pedig összecsomagolt ruhái voltak, minden bizonnyal arra készült, hogy külföldre megy, miután a holttestõl megszabadul.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!