2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Önkormányzat 2014 – ÁSZ: július 30-ig küldhetik meg a sajtótermékek hirdetési árjegyzéküketForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-07-24 15:22:49
Az Állami Számvevõszék július 30-ig fogadja azon sajtótermékek hirdetési árjegyzékeit, amelyek politikai hirdetést kívánnak közzétenni az október 12-ére kitûzött önkormányzati választást megelõzõ kampányidõszakban – közölte a szervezet internetes oldalán, a www.asz.hu-n szerdán.

Emlékeztettek rá: a választási eljárásról szóló törvény szerint választást megelõzõ kampányidõszakban politikai hirdetést csak az a sajtótermék tehet közzé, amely az adott választás kitûzését követõ öt munkanapon belül hirdetési árjegyzékét az ÁSZ részére megküldi.

Az ÁSZ ezek alapján július 30-án, azaz jövõ szerdán 16 óráig fogadja a hirdetési árjegyzékeket.

Mint írták, az érintett sajtóorgánumok elektronikus úton a [email protected] címre, postai úton pedig a 1364 Budapest 4. Pf. 54. címre küldhetik meg az árjegyzékeket, vagy személyesen az Budapest V., Apáczai Csere János utca 10. címen adhatják le azokat.

Az ÁSZ az árjegyzékeket a korábbi gyakorlatnak megfelelõen sajtótermékek szerinti bontásban a www.asz.hu oldalon teszi majd közzé, a lista a “Választás 2014″ menüpont alatt lesz megtekinthetõ.

Emlékeztettek rá: a szavazás napját követõ 15 napon belül a sajtóorgánumoknak tudatniuk kell, hogy milyen politikai hirdetéseket közöltek az önkormányzati választási kampányidõszakban. A részletes listát szintén közzé fogják tenni az ÁSZ honlapján.

Az ÁSZ felhívta a figyelmet arra, sajtótermékek által megküldött árjegyzékeket ellenõrzés és változtatás nélkül teszi majd közzé, így azok tartalmáért felelõsséget nem vállal.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!