2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Hajdú-Bihar megyében történtForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-07-26 14:52:07
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 6 személyt fogtak el, akik közül 1 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 5 fõt pedig az ország területén történõ jogellenes tartózkodás miatt. Az egyenruhások 23 személyt állítottak elõ, ebbõl 8 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain a rendõrök 1 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyû sérüléssel végzõdött.

A Debreceni Rendõrkapitányság – szabadlábon hagyásuk mellett – nyomozást indított garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt két férfival szemben. A rendelkezésre adatok szerint 2014. július 25-én 23 óra 30 perc körüli idõben két férfi, elõzetes szóváltást követõen összeverekedett Debrecenben, a Nagyerdei körúton található egyik villamosmegállóban. A közelben tartózkodó polgárõrök visszatartották a két garázdát, akiket a helyszínre érkezõ rendõrök elfogtak és a rendõrkapitányságra elõállítottak. A 24 éves nyírbogáti T. Károlyt és a 21 éves helyi P. Richárdot a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A Debreceni Rendõrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – nyomozást rendelt el egy 30 éves férfival szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. július 25-én 23 óra 40 perc körüli idõben telefonon érkezett állampolgári bejelentés a rendõrségre arról, hogy egy férfi Debrecenben, a Petõfi téren több kukát megrugdosott, majd felborított és a szemetet szétszórta a környéken. A bejelentést követõen a rendõrök a helyszínre mentek, ahol elfogták a garázdát, akit a rendõrkapitányságra elõállítottak. A nyomozók a 30 éves V. Józsefet gyanúsítottként kihallgatták. A helyi lakos elismerte a bûncselekmény elkövetését.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!