2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Befejezett ügyekForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-07-28 13:53:31
Címkék: Bihari hírek
Egy konyári és egy pocsaji garázda ellen javasolnak vádemelést a berettyóújfalui rendõrök.

Telefonon tett bejelentést a rendõrségen egy édesanya 2014. március 20-án 16 óra 30 perc körüli idõben, mert gyermekét bántalmazták. A nyomozás adatai szerint Konyáron, az Alsósziget utcán egy 23 éves férfi összeveszett a 13 éves sértettel, akit a vita hevében több alkalommal megütött.

A rendõrök adatgyûjtést, tanúkutatást végeztek, majd gyanúsítottként kihallgatták R. Richárd helyi lakost.

Ellene a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság a napokban befejezte a garázdaság vétség és könnyû testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.



Szintén vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a berettyóújfalui rendõrök egy pocsaji lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint 2014. március 30-án 17 óra 40 perc körüli idõben egy 33 éves férfi Pocsaj egyik utcáján vitába keveredett egy másik férfival, akit a veszekedés közben pofon ütött. A bejelentést követõen a járõrök a helyszínen felvették a kapcsolatot a sértettel, akihez mentõt hívtak, majd adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek. A nyomozók azonosították a verekedõ férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki. 

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság befejezte az L. Józseffel szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és az ügy iratait a napokban vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!