2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Az ország nagy részén kedden is sok esõ várhatóForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-08-05 10:13:26
Keddre felhõszakadás miatt az ország nagy részére ismét figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat által kedd reggel az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzés szerint a felhõszakadás miatt elsõfokú figyelmeztetés van érvényben Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Fejér, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Tolna és Pest megyében, valamint Budapesten. Ezeken a területeken kedden is számítani lehet arra, hogy az intenzív záporokból, zivatarokból rövid idõ alatt 25-30 milliméternél is több csapadék hullhat.

Az elõrejelzés szerint a változó felhõzet mellett hosszabb-rövidebb idõre mindenütt kisüt a nap. Fõként a délutáni, esti órákban több helyen várható zápor, zivatar, amelyet felhõszakadás, jégesõ kísérhet. A legkisebb eséllyel a Dunántúl nyugati és középsõ részén alakulhat ki csapadék.

Napközben a Dunántúlon megélénkül, helyenként megerõsödik, a zivatarok környékén viharossá is fokozódhat a szél. A legmagasabb nappali hõmérséklet általában 27-32 Celsius-fok között alakul. Késõ estére 19-25 fok közé hûl a levegõ.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!