2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Betörte a kirakatotForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-08-06 14:14:19
Címkék: Bihari hírek
Polgárõr tartotta vissza a rendõrök kiérkezéséig azt a férfit, aki betörte az egyik üzlet kirakatát Debrecenben. A nyomozók vádemelést javasolnak a gyanúsítottal szemben.

A nyomozás adatai szerint 2014. július 2-án 17 óra 40 perc körüli idõben Debrecenben, a Petõfi téren egy férfi betörte az egyik bolt üvegét. Az üzletben tartózkodott egy polgárõr, aki felfigyelt a nagy zajra, majd kiment az üzletbõl és az utcán a kirakat mellett meglátta a garázdát, akinek az ütéstõl a keze is megsérült. Az esetrõl történt bejelentést követõen a járõrök a helyszínre indultak.



A tettes meghallotta, hogy jönnek a rendõrök, ezért elkezdett a közeli aluljáró irányába futni, azonban a helyi polgárõr visszatartotta õt az egyenruhások kiérkezéséig. A rendõrök a 29 éves helyi lakost elfogták és elõállították a rendõrkapitányságra. A nyomozók K. Jánost gyanúsítottként hallgatták ki.



A Debreceni Rendõrkapitányság vele szemben befejezte a garázdaság vétség és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott a nyomozást és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!