2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Vádemelési javaslat a rablóval szembenForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-08-06 15:03:27
Címkék: Bihari hírek
A gyanúsított Ebesen rabolta ki áldozatát. A rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a vele szemben folytatott eljárást.

A nyomozás adatai szerint 2013. december 4-én 11 óra körüli idõben egy ebesi lakos hazafelé tartott, amikor egy fiú útbaigazítást kért tõle. A 76 éves idõs bácsi egy darabig elkísérte az ismeretlent, majd a tettes a Szent István utcában hátulról ellökte a sértettet, aki a földre esett és elejtette a táskáját a benne lévõ készpénzzel együtt.  A rabló felkapta a táskát és a Hunyadi utca irányába elmenekült.

Az esetrõl történt bejelentést követõen az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek és a közelben megtalálták az idõs úr pénztárcáját, melybõl azonban a készpénz már hiányzott. Ezt követõen a rendõrök széleskörû adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek, melynek eredményeként a látókörükbe került 17 éves nyíradonyi fiú. A nyomozók 2014. február 20-án gyanúsítottként hallgattak ki a fiatalkorút.

A Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság a terhelttel szemben befejezte a rablás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és a keletkezett iratokat 2014. augusztus 5-én vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!