2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Nánási lány lett a hajdúknak szépségeForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-08-07 13:35:50
A számos érdekes programot kínáló IV. Nánási Vigasságok július 26-án a „testvérvárosi hétvégével” folytatódott.

A nagyszabású programsorozat a Pásztorételek Fõzõversenyével vette kezdetét a Hajdúnánási Gyógyfürdõben 2014. július 19-én. A rendezvény a Köztársaság téren folytatódott július 21-én, ahol a meghívott nótakörök és nótaénekesek szórakoztatták az érdeklõ közönséget.

Július 25-én a testvérvárosainkból Ustronból és Érmihályfalváról érkezett zenekarokkal, csoportokkal, valamint Gergõ és Lotti helyi zenekar közremûködésével könnyûzenei koncertek várták az érdeklõdõ közönséget. A nap a Balkán Fanatik mintegy másfélórás koncertjével zárult.

A hétvége elsõ napja a Hajdú-Bihar Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége és a Hajdúnánási Nyugdíjas Klub szervezésében XI. Nyugdíjas Kórus Találkozóval vette kezdetét, ahol bemutatkoztak a Hajdúnánáson és a környezõ településeken mûködõ nyugdíjas klubok énekegyüttesei, nótakörei. A délelõtt az egészség jegyében telt, hiszen elõadásokkal, szûrõvizsgálatokkal, elsõsegélynyújtó tanfolyammal várták az érdeklõdõket, ahol olyan elõadókkal találkozhattak a programra kilátogatók, mint Dr. Zacher Gábor, Rácz Zsuzsa, Brózi Klára, Zahari Vince vagy Kecskés Zoltán. Az eseményt tovább színesítette „Tompeti és Barátai” koncert valamint arcfestés és kézmûves foglalkozások.

Délután került sor a IV. Hajdúknak Szépsége elnevezésû szépségkirálynõ választásra. A rendezvény szünetében városunk testvérvárosainak mûvészeti csoportjai, a Nána Táncstúdió és a Hajdúnánási Gimnasztráda Csoport is fellépett. A kitüntetõ címért idén tizennégy gyönyörû lány versengett, amit egy évig viselhet a gyõztes. A szépségversenyen Murvai Klaudiát választotta legszebbnek a zsûri, második helyezett lett Caragilov Melissa, míg a harmadik helyet Simon Ivett vihette el. A szakmai zsûri és a közönség véleménye is egyhangú volt, hiszen a közönségdíjat szintén Murvai Klaudia nyerte el. Az estet Mészáros Árpád Zsolt mûsora zárta.

A megmérettetésen induló valamennyi lánynak nagyon sok szeretettel gratulálunk!

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!