2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Hírek Hajdú-Bihar megyébenForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-08-11 14:03:48
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 13 személyt fogtak el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten. Az egyenruhások 22 személyt állítottak elõ, ebbõl 4 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendõrök 5 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 2 közlekedési baleset súlyos, 3 közlekedési baleset pedig könnyû sérüléssel végzõdött.



A Debreceni Rendõrkapitányság garázdaság vétség és garázdaság bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást két férfival szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. augusztus 10-én 20 óra körüli idõben, Debrecenben két helyi lakos egyikõjük háza elõtt, az utcán veszekedni kezdett. A vita közben a 40 éves K. József lökdöste V. Pétert és az ingatlanának kapuját is megrugdosta. Az 53 éves férfi válaszul szidalmazta bántalmazóját, akit még egy késsel is megsebesített.

A járõrök a bejelentést követõen a helyszínre mentek és elfogták az agresszív szomszédokat, majd elõállították õket a városi rendõrkapitányságra, ahol nyomozók kihallgatták a gyanúsítottakat.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!