2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Hírek Hajdú-Bihar megyébõlForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-08-12 16:52:23
Címkék: Bihari hírek
Rablás, garázdaság és tiltott prostitúció miatt többen õrizetben.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 6 személyt fogtak el, közülük 2 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján, 3 fõt pedig az ország területén történõ jogellenes tartózkodás miatt. Az egyenruhások 24 személyt állítottak elõ, ebbõl 8 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendõrök 1 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely súlyos sérüléssel végzõdött.



A Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság rablás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást négy hajdúszoboszlói lakossal szemben.

Egy 13 éves fiú és az édesanyja tett bejelentést a rendõrségen arról, hogy 2014. augusztus 10-én 23 óra körüli idõben, Hajdúszoboszlón a Bányász utcában a gyermekkorú fiút négyen bántalmazták, megfenyegették és elvették mobiltelefonját, valamint a nála lévõ készpénzt. A rendõrök a bejelentést követõen a helyszínen adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeképp látókörükbe került két 18 éves, egy 17 és egy 15 éves fiú, akiket 2014. augusztus 11-én 1 óra 30 perc körüli idõben, Hajdúszoboszlón elfogtak és elõállítottak a rendõrkapitányságra.

S. Bálintot, B. Róbertet és két fiatalkorú társukat a nyomozók kihallgatták, majd õrizetbe vették õket és kezdeményezték az elõzetes letartóztatásuk indítványozását.



A rendõrök 2014. augusztus 11-én 6 óra körüli idõben, Biharkeresztesen igazoltattak három külföldi férfit. A két afgán és egy iráni állampolgárról az egyenruhások megállapították, hogy tiltott határátlépés szabálysértést követtek el, mivel úgy léptek be az ország területére, hogy jogszerû tartózkodásra jogosító érvényes okmánnyal nem rendelkeztek. A 20 és 22 éves külföldi állampolgárokat a járõrök elõállították a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltségre, majd a további eljárás lefolytatása céljából a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Észak-Alföldi Igazgatóságára vitték õket.



A Balmazújvárosi Rendõrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást két egyeki lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. augusztus 11-én 13 óra körüli idõben, Egyeken, az egyik hivatalban M. József vitába keveredett B. Gáborral. A vita hevében a 28 és 34 éves férfiak a váróban dulakodtak, majd kölcsönösen bántalmazták egymást.

A rendõrök elfogták és elõállították a garázdákat a Balmazújvárosi Rendõrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd õrizetbe vették õket. A nyomozóhatóság kezdeményezi a gyanúsítottak elõzetes letartóztatásának indítványozását.



A Debreceni Rendõrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy nyírábrányi és egy nyírbátori lakos ellen. A járõrök 2014. augusztus 11-én 14 óra 50 perc körüli idõben, az egyik debreceni egészségügyi intézmény bejáratánál érték tetten a 21 éves nõt és a fiatalkorú lányt, akik tiltott helyen, anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást kínáltak az arra közlekedõknek. A rendõrök a szabálysértõket elfogták és elõállították a rendõrkapitányságra, ahol – a gyorsított bíróság elé állítás érdekében – õrizetbe vették õket.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!