2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Darazsak törtek életére a mezõkeresztesi férfinekForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-09-21 19:04:00
Ennyi fullánkcsípéssel a nyakában könnyen meghalhatott volna bárki, ahányszor teledöfködték vasárnap azt a mezõkeresztesi férfit, akit mentõhelikopterrel röpítettek kórházba - mondta a Semmelweis Kórház sürgõsségi ellátó osztályának ügyeletes orvosa.

Mezõkeresztes - Vaddarazsak csíptek meg egy férfit a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Mezõkeresztesen, egy tanyán vasárnap délelõtt.

 

2009.09.20. | 11:57 -Darazsak törtek életére a mezõkeresztesi férfinek

Mezõkeresztes - A halál torkából hozták vissza az orvosok a vasárnap Mezõkeresztesen darazsak által megátmadott férfit. Harminc fullánknyomot találtak az rovosk a férfi nyakán, aki a csodával határos módon szerencsésen megúszta a támadást...

Ennyi fullánkcsípéssel a nyakában könnyen meghalhatott volna bárki, ahányszor teledöfködték vasárnap azt a mezõkeresztesi férfit, akit mentõhelikopterrel röpítettek kórházba - mondta a Semmelweis Kórház sürgõsségi ellátó osztályának ügyeletes orvosa vasárnap délután, amikor a darazsak által összecsípkedett páciens állapotáról érdeklõdtünk.

Az elsõdleges információk szerint az idõs férfi dél körül hazafelé tartott, amikor eddig ismeretlen okból és körülmények között egy vad méhekbõl, vagy darazsakból álló raj megtámadta. A férfi nyakában mintegy harminc fullánknyomot találtak az orvosok. A szakember szerint különleges szerencséje van a férfinek, hogy szervezete nem reagált drámaian a szúrásokra, hiszen könnyen megfulladhatott volna. Bedagadt ugyan a nyakrésze és részben a feje, de már a mentõhelikopteren stabilizálni tudták állapotát. A kórház orvosa szerint jó esetben hétfõn már haza is engedhetik. Egy napos megfigyelésre azonban mindenképpen bent kellett maradnia a kórházban.

2009.09.20. | 11:57 - Vaddarazsak csíptek meg egy férfit Mezõkeresztesen

A férfit körülbelül húsz-harminc csípés érte - mondta el Matesz Sándor mentésvezetõ a Független Hírügynökségnek vasárnap.

A légimentõk helikopterrel szállították kórházba. Állapotáról egyelõre nincsenek pontosabb információk. A vaddarázs csípése allergiás reakciót válthat ki.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!