2024. április 24. Szerda, György.
 
Gázolt a taxis, majd elmentForrás: haon
Utolsó módosítás: 2008-09-19 16:19:00
Debrecen – Nem hívott mentõt az általa elütött 54 éves nõhöz egy taxis péntek hajnalban a Debrecen Plázánál, pedig a gyalogos jelezte, hogy fáj a térde. A rendõrséget a Kenézy-kórház értesítette.

A sérült azt mondta, az autó hajnali három és negyed négy között gázolta el a bevásárlóközpont Péterfia utcai oldalában lévõ zebrától körülbelül harminc centire, jobbra kanyarodás közben – közölte pénteken Szõke Bernadett, a debreceni rendõrkapitányság sajtóreferense. A fekete taxit vezetõ 30-40 év közötti férfi kiszállt felsegíteni, de azzal, hogy „legközelebb a zebrán menjen”, ott is hagyta. A nõ átbicegett a közeli irodaházhoz, és mivel a fájdalmai csak nem csökkentek, kihívta a mentõket.

Mint kiderült, súlyos, 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A rendõrség a baleset tisztázása érdekében számít a taxis jelentkezésére, illetve bárkiére, aki érdemi információkkal bír a történtekrõl. Bár a taxilámpa világított, valószínû, hogy a jármûnek nem volt utasa.

Bejelentéseiket a debreceni rendõrkapitányság közlekedésrendészeti osztályán tegyék meg: személyesen a Budai Ézsaiás utca 4. szám alatt a D épület I/3-

as irodában, telefonon az (52) 516–400/2530-as melléken. Az ingyenes 107-et, 112-õt is hívhatják!

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!