2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Meghalt a gyermekeit megmentõ anya!Forrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-09-22 12:21:03
Egy anyuka az égõ házból elõbb kimentette három fiát, majd visszament a lángok közé a lányáért.

Sajnos Michelle Thomas és négyéves lánya, Courtenay bent égtek a házban. Három fia, Jason (14), Aidan (12) és Jordan (9) mind túlélték a katasztrófát, noha mindhárman kisebb füstmérgezést kaptak, illetve a bõrük is több helyütt megégett. A középsõ fiú Aidan állapota egyes források szerint még válságos, de nagy esélye van a túlélésre. Az anya, miután biztonságba helyezte gyermekeit, visszarohant lányához, aki a ház felsõ emeletén rekedt, de már nem tudott sem rajta, sem magán segíteni.

Egy szomszéd végignézte a tragédiát.

Az apa nem volt otthon a balesetnél, ugyanis éjszakai taxisofõr. Az egyik szomszéd szemtanúja volt annak, amint Michelle gyermekeit kimenti a házból, majd visszarohan a lányáért. Megpróbált õ is segíteni, de hiába várt, az asszony többé nem tért vissza. A szomszéd elbeszélésébõl tudható, hogy Courtenay kint játszott az udvaron, de édesanyja behívta õt vacsorázni. Percekkel késõbb hatalmas lángok csaptak fel. Ha az anyuka nem hívja be a lányát, és hagyja õt játszani, most mind élnének - összegezte gondolatait a szomszéd, Lisa Staton.
Két tûzoltó próbálta a házban rekedteket kimenteni, de õk is égési sérüléseket szenvedtek. Szerencsére már mindkettõjüket kiengedték a kórházból. Az apa egyelõre még nem szólalt meg a tragédiát követõen.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!