2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Jó a balatoni strandok megítéléseForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2014-08-22 18:01:57
Az elsõ helyen, 4,7-es átlagosztályzatot kapva, az alsóörsi és a balatongyöröki községi strand, a balatonfüredi Kisfaludy strand és a gyenesdiási Játékstrand végzett a Balatontipp.hu frissen zárult felmérésében.

A vendégek többnyire elégedettek a balatoni strandokkal a Balatontipp.hu frissen zárult felmérése szerint, például javult a szolgáltatások ár-érték arányának megítélése, kifogások érték viszont az idén is a mosdókat és az illemhelyeket, illetve a parkolási lehetõségeket. Gyõrffy Árpád, a balatoni strandokról információkat közlõ honlap szerkesztõje elmondta, ebben az szezonban hatodik alkalommal hirdették meg strandértékelõ programjukat. Az értékelésbe bekapcsolódó több mint 3 ezer fürdõzõ az iskolai osztályzatok szerint minõsítette a strandokat, illetve szolgáltatásaikat, az eredmények visszaigazolta az elmúlt évek fejlesztéseit.

A strandok a korábbiaknál jobb, 4,7-es átlagjegyet kaptak, részben a játéklehetõségek fejlesztése miatt. Javult a sportolási lehetõségek megítélése is, amelyhez hasonlóan nagyon jó minõsítést, 4,6-os osztályzatot kapott a parti részek gondozottsága. A leggyengébb átlagjegyet (4,4) a mosdók és az illemhelyek kapták, illetve a parkolási lehetõségek. A mintegy száz nyilvánosan mûködõ balatoni strandból összesen 58-at osztályoztak a fürdõzõk. Az elsõ helyen, 4,7-es átlagosztályzatot kapva, az alsóörsi és a balatongyöröki községi strand, a balatonfüredi Kisfaludy strand és a gyenesdiási Játékstrand végzett. A balatoni strandok átlagos megítélése, a múlt évihez hasonlóan, 4,5-es átlagjegyet kapott.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!