2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Az elmúlt 24 óra eseményeiForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-08-27 10:11:30
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 4 személyt fogtak el, közülük 2 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 19 személyt állítottak elõ, ebbõl 2 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendõrök 2 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyû sérüléssel végzõdtek.





Debrecenben, a Budai Ézsaiás utcán igazoltattak egy férfit a rendõrök 2014. augusztus 26-án 10 óra 30 perckor. Az egyenruhások az intézkedés során megállapították, hogy 37 éves helyi lakost a Debreceni Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt körözi. B. Viktort a járõrök elfogták és elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra, majd átvitték a bíróságra.





A Debreceni Rendõrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást egy álmosdi lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. augusztus 26-án 18 óra körüli idõben Debrecenben, a Kishegyes úti nagyáruházba bement egy férfi, aki a boltban megevett egy péksüteményt, majd fizetés nélkül távozott. A biztonsági õr észrevette és visszatartotta a tolvajt, valamint telefonon értesítette a rendõrséget. A helyszínre érkezõ járõrök a 21 éves férfit elfogták és elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra, ahol a meghallgatását követõen szabálysértési õrizetbe vették. Az álmosdi lakos 72 órán belül bíróság elé áll.





A rendõrök 2014. augusztus 26-án 18 órakor megjelentek Debrecenben, az egyik Kassai úti háznál, mert olyan információjuk volt, hogy ott egy körözött férfi tartozik. Az igazoltatás során a járõrök megállapították, hogy B. György ellen a Debreceni Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. Az egyenruhások a 39 éves helyi lakost elfogták és elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra, ahol a nyomozók õrizetbe vették.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!