2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Terménydarálót és szerszámokat tulajdonított elForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-08-28 14:03:36
Címkék: Bihari hírek
Vádemelést javasolnak a rendõrök egy biharkeresztesi férfi ellen.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Biharkeresztesi Rendõrõrs egy 27 éves férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint egy biharkeresztesi lakos telefonon tett bejelentést 2014. április 18-án 20 óra körüli idõben a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletére arról, hogy háza udvarának kerítését valaki megbontotta és onnan ellopott egy terménydarálót, valamint több szerszámot.

A helyszínre érkezõ járõrök adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek. Ennek eredményeként elfogták és elõállították a Biharkeresztesi Rendõrõrsre a bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható M. Istvánt.

A rendõrök gyanúsítottként hallgatták ki a férfit és a házában tartott házkutatás alkalmával több a bûncselekménybõl származó szerszámot is megtaláltak.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Biharkeresztesi Rendõrõrs a nyomozást a 2014. augusztus 21-én befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!