2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Elõzetesben a betörõForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-08-28 16:12:24
Címkék: Bihari hírek
A 28 éves egyeki férfi az otthonában, egy veremben rejtette el az ellopott gázkazánt.

A Balmazújvárosi Rendõrkapitányság lopás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy egyeki férfival szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint egy állampolgár tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletére 2014. augusztus 16-án 16 óra körüli idõben arról, hogy egyeki ingatlanába valaki betört és onnan szerszámokat, berendezési tárgyakat vitt el. A helyszínre érkezõ rendõrök adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek az ismeretlen tettes azonosítása és felkutatása érdekében, melynek eredményeként egy helyi férfi került a látókörükbe, aki ellen a nyomozóhatóság elfogatóparancsot bocsátott ki.

Az egyenruhások 2014. augusztus 21-én lakásán elfogták és a Balmazújvárosi Rendõrkapitányságra elõállították N. Mátyást, akit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki. A rendõrök házkutatást tartottak a 28 éves férfi otthonában, ahol megtalálták az eltulajdonított tárgyak egy részét.

Az õrizetbe vett férfival szemben a nyomozóhatóság kezdeményezte az elõzetes letartóztatás indítványozását, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2014. augusztus 22-én elrendelt.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!