2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Augusztusban Mezõsas lakói is ünnepeltekForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-09-01 09:47:55
A településen a falunap családok ünnepe lett. A szervezõk olyan programokat állítottak össze, hogy minden korosztály jól érezze magát azon a napon.

Délelõtt a gyermekeké volt a fõszerep. A Mezõsasi Román Nemzetiségi Önkormányzat jóvoltából három játékot is kipróbálhattak a gyerekek teljesen ingyen. Volt, aki a bálnában csúszkált, míg mások a lovagvárban ugrálhattak és sokan próbálták ki a Forma 1-es szimulátort is. Egész délelõtt kellemesen érezték magukat a mozogni vágyók.

Délután a sportprogramok következtek a község sportpályáján. A fiatalabb fiúk focibajnokságban vettek részt, kispályás mérkõzések zajlottak. A díjakat itt is a nemzetiségi önkormányzat ajánlotta fel.

A focimeccsekkel párhuzamosan családi vetélkedõk is zajlottak, itt a helyi civil szervezet: a Napraforgó 2008 KHT volt a szervezõ, illetve a díjakat is õk ajánlották fel, és adták át a gyõzteseknek.

Arról, hogy éhen ne halljanak a résztvevõk, az önkormányzat gondoskodott finom falatok kínálásával. Volt tepertõ, zsíros kenyér, paradicsom, paprika, melyeket jóízûen fogyasztották el a rendezvény résztvevõi.

Az idõjárás is kegyes volt a mezõsasi ünneplõkhöz, minden tervezett programot sikerült megvalósítani, amit elterveztek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!