2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Paplant, párnát és szerszámokat vittek elForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-09-01 11:06:10
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt javasolnak vádemelést két fiatal polgári férfi ellen.

A Hajdúnánási Rendõrkapitányság Polgár Rendõrõrs lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást J. Norbert és társa ellen.

A nyomozás adatai szerint egy tiszaújvárosi férfi 2014. június 25-én 11 óra 30 perc körüli idõben feljelentést tett a Polgári Rendõrõrsön amiatt, hogy ismeretlenek az elõzõ napokban betörtek a Tökös tó közelében lévõ hétvégi házába, ahonnan értékeket tulajdonítottak el. A rendõrök a helyszínen adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek, amely eredményeként azonosították a bûncselekmény elkövetésével gyanúsítható 20 éves J. Norbertet és fiatalkorú társát.

Az egyenruhások a helyi lakosokat  2014. június 26-án gyanúsítottként hallgatták ki, akik elismerték, hogy betörtek a hétvégi házba és onnan szerszámokat valamint ágynemût vittek el. A terhelteknél tartott házkutatás során a rendõrök megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított tárgyak nagy részét, melyeket visszaadtak a sértettnek.

A nyomozást a rendõrõrs munkatársai befejezték és az iratokat 2014. augusztus 25-én vádemelési javaslattal az illetékes járási ügyészségnek megküldték.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!