2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Az elsõ õszi hétvégén változékony, de meleg lesz az idõForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-09-07 15:48:01
Az elsõ õszi hétvégén is marad meleg, a néhol 30 Celsius-fok körül is alakulhatnak a maximumok. Ezzel együtt változékony lesz az idõ, többször lehetnek záporok, illetve erõs széllökésekkel kísért zivatarok – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú elõrejelzésébõl, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Pénteken az ország déli és délnyugati részén több, másutt kevesebb lesz a felhõ, emellett hosszabb-rövidebb idõre kisüt a nap. Fõként délen várható szórványosan zápor, néhol zivatar is kialakulhat. Helyenként megélénkül, zivatar környezetében pedig viharossá is fokozódhat a szél. A legalacsonyabb hõmérséklet 14 és 19 fok között valószínû. A legmagasabb nappali hõmérséklet többnyire 24 és 29 fok között, nyugaton, délnyugaton helyenként 24 fok alatt alakul.

Szombaton és vasárnap napos és felhõs idõszakok egyaránt lesznek. Szórványosan várható zápor, esetleg egy-egy zivatar. A leghidegebb órákban 13-19 fok lehet. A nappali maximumok mindkét nap 23-29 fok között alakulnak – olvasható az elõrejelzésben.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!