2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
Hasisgyanta és marihuána Hajdú-BiharbanForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-09-25 18:35:57
Kábítószerrel visszaélés megalapozott gyanújával vettek õrizetbe a rendõrök szerdán három férfit – közölte pénteken Vezendi Jánosné rendõrség szóvivõ.

Az elõzetes bûnügyi információk alapján – folytatta az õrnagy – szeptember 23-án hajnalban az M35-ös autópályán ellenõriztek egy 27 éves debreceni férfit, aki Rotterdamból tartott hazafelé. Az általa szállított Rover személygépkocsiban több helyen elrejtve több mint fél kilogramm cannabis tartalmazó kender növényõrleményt és tíz külön darabba csomagolva, összesen egy kilónyi hasisgyantát találtak.

Vezendi Jánosné tájékoztatása alapján a marihuána piaci ára 2000 forint per kilogramm, míg a hasisgyanta grammjáért 5-10 ezer forintot is elkérnek. A nyomozás során azonosították a férfi három társát is. Egyikük garázsából nagy mennyiségû kábítószer, illetve annak kimérésére és csomagolására szolgáló tárgyak is elõkerültek.

Ezen kívül mintegy 100 liter magyar zárjegy nélküli szeszesitalt és több csomag dohányárut is lefoglaltak. Ez utóbbiak ügyében a vámõrség vizsgálódik. A három férfi közül az egyiket a bíróság pénteken elõzetes letartóztartásba helyezte; a negyedik szabadlábon védekezhet.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!