2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
A telefon kellett volnaForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-09-13 07:30:59
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök elfogták és õrizetbe vették azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint Berekböszörményben rabolta ki áldozatát.

A Biharkeresztesi Rendõrõrsön 2014. szeptember 8-án 8 óra 45 perckor tett feljelentést egy fiatal lány arról, hogy pár nappal korábban Berekböszörményben odament hozzá egy férfi és a mobiltelefonját követelte. A 17 éves lány ennek nem tett eleget, ezért a férfi megfogta és kicsavarta az áldozat kezét, melybõl kiesett a készülék, amit a támadó elkapott, majd elszaladt. Az esetet látta egy állampolgár, aki a sértett segítségére sietett és rászólt a férfira, hogy adja vissza a telefont, melynek eleget tett, aztán a helyszínrõl elmenekült.

A rendõrök a feljelentést követõen megkezdték az adatgyûjtést, tanúkutatást, majd a beszerzett információk alapján azonosították a 28 éves S. Gyulát, akit elfogtak és a rendõrõrsre elõállítottak. A nyomozók a berekböszörményi lakost gyanúsítottként kihallgatták, bûnügyi õrizetbe vették és elõterjesztést tettek elõzetes letartóztatásának indítványozására.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Biharkeresztesi Rendõrõrs a terhelttel szemben rablás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!