2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Heti horoszkóp 2009. szeptember 28. – október 05.Forrás: Nõk Lapja
Utolsó módosítás: 2009-09-29 14:54:44
Címkék: Horoszkóp
Mi vár Önre a héten? Olvassa el heti horoszkópját...
2009. szeptember 28. – október 05.
Kedves Bak!
Ez a hét három jól elhatárolható részbõl fog állni. Mindig más fog a fókuszba kerülni. A hét elején a pénzügyeid lesznek terítéken. Kezeld ezt a témát kellõ rugalmassággal, de megfelelõ józansággal! Az is fontos, hogy pozitívan állj hozzá. Ezzel pozitív eseményeket fogsz bevonzani. A hét közepén a kommunikáció, ill. ezzel kapcsolatos ügyek fognak dominálni. Ha van rá lehetõséged, akkor tanulj, vagy menj elõadásra! De az is elõfordulhat, hogy külföldi utazás, munka, esetleg tanulmány lehetõsége kerül eléd. Ne sokat hezitálj! Menj! A hétvégén a családod fogja igényelni a jelenlétedet. Természetesen jogosan. A vasárnapi telihold vitás, feszült helyzetet jelez...
Kedves Vízöntõ!
Jól, bár kissé érzékenyen indul a heted. Figyeld magad, és ne sértõdj meg minden apró dolgon! Ne hidd, hogy mindenki téged akar bántani! Az is lehet, sõt valószínûbb, hogy érzéketlenek, és nem figyelnek rád kellõen. Az lenne a jó, ha az önértékelésedet nem tennéd külsõ tényezõktõl függõvé. Tudd, hogy miben van jó, és miben kell még fejlõdnöd! Ez elég. A hét közepén elúszhatsz anyagilag. Fogd meg a pénzt! Ne költs felesleges holmikra! Kicsit spórolj! Az lenne az igazi, ha képeznél egy vésztartalékot. Nincs kizárva, hogy már a hétvégén szükséged lesz rá, ugyanis váratlan kiadásod adódhat. A vasárnapi telihold a közlekedésben int óvatosságra. Ne siess sehova!
Kedves Halak!
Úgy indul a heted, hogy jó hírt kapsz. Ennek azért fogsz különösen örülni, mert egy régóta húzódó, egy helyben toporgó ügyrõl van szó. Ez az, ami végre elindul elõre. Ne kételkedj! Tudd, hogy ezt te már réges-régen kiböjtölted! A hét második felében remek formában leszel. Kérdés, hogy megengeded-e magadnak, hogy élvezd. Senki sem akadályozhat meg ebben, csak te saját magadat. Ha nem vagy saját magad legnagyobb ellensége, akkor ne tedd! Vedd észre, hogy mennyi remek ember van körülötted! Fogadd el az elismeréseket! És legyél hálás mindezért! A hétvégén a pénzedre, ill. a kiadásaidra kell nagyon figyelned. A vasárnapi telihold is ezt a témát feszegeti: addig nyújtózz, amíg a takaród ér!
Kedves Kos!
Barátságosan indul a heted. Szó szerint értsd! A barátaiddal lesz több dolgod, ill. baráti hangulat fog körbevenni. A barátság, a baráti hozzáállás azt jelenti, hogy olyan közegben mozogsz, ahol kibontakozhatsz, mert teljes elfogadásban vagy. Ez ahhoz kell, arra jó, hogy teljesíteni tudj. Használd ki okosan ezt a pár napot, amikor ilyen remek formában vagy! Szervezz megbeszéléseket, egyeztess több emberrel is! A hét közepén nem leszel olyan nagy harmóniában, mint a hét elején, de ez is jó valamire. Pl. gondolkozásra, csendes ténykedésre, kivitelezésre. A hétvégén megint kirobbanó formában leszel. Energiáid ismét a topon lesznek. Arra ügyelj, hogy a vasárnapi telihold ne feszítsen szét!
Kedves Bika!
Muszáj a munkádra koncentrálnod a hét elején. Több változás, jövés-menés és váratlan szituáció vonhatja el a figyelmedet, de csak ha hagyod. A saját feladataiddal törõdj, és a saját jövõdet építsd! Mások helyett, másokért oly keveset tehetsz. Ezért hatékonyabb, ha magaddal törõdsz. Szerencsére kezd látszatja lenni mindannak, amit az elmúlt idõben tettél. Ez erõt adhat a folytatáshoz. A hét közepén legyél türelmes mindenkivel! Ne vedd át az õ stresszüket! Ha kell, ha fontos, akkor fuss neki többször egy témának! Ne hagyd, hogy elsikkadjanak az aktuális ügyek! A hétvégén igyekezz egészségesen étkezni! A vasárnapi telihold azt jelzi, hogy itt az ideje komolyan venned ezt a dolgot.
Kedves Ikrek!
Fantasztikusan jól indul a hét a számodra. Kitûnõ hangulatban leszel. Úgy tûnik, sikerül mindenkivel megtalálnod a megfelelõ hangot. Sáfárkodj okosan ezzel a kedvezõ szériával! Kezdeményezz beszélgetéseket, egyeztess olyanokkal, akikrõl tudod, hogy beleillenek a terveidbe! A hét második felében meg leszel próbálva. Fõleg a munkádban, a munkabíró képességed terén. Ne kíméld magad! Ne sajnáld magad! És semmiképp se panaszkodj! Tedd a dolgod, és oldd meg a feladatokat! Tudd, hogy az energiamegmaradás törvénye nem csak fizikai síkon mûködik! Vagyis: amennyi lelkesedést teszel bele, annyi eredményt vehetsz ki. A vasárnapi telihold nem érint téged közvetlenül. Bár érzékelhetsz némi feszültséget…
Kedves Rák!
Amilyen jól indul a hét, olyan jól is folytatódik. Ennek egyik oka, hogy végre ki tudsz, ki mersz mondani olyan gondolatokat, érzéseket, amik eddig benned rekedtek. Arra figyelj csak, hogy mindig magadról beszélj! Máskülönben azt hiheti a másik, hogy támadsz. Ha viszont egyes szám elsõ személyben beszélsz, akkor nincs mibe belekötnie. A hét második felében okosan kell beosztanod az idõdet. Vigyázz, mert egyszerre annyi minden torlódhat össze, hogy ha elkezdesz kapkodni, akkor nem érsz egyiknek sem a végére! Jobb, ha tervezel. Készíts minden reggel idõkalkulációt, és tartsd magad ehhez! De ne mereven! A vasárnapi telihold is arra késztet, hogy okosan oszd meg magad a munka és a család között.
Kedves Oroszlán!
A hét elején annyian fognak nyüzsögni körülötted, hogy nem lesz saját magadra egy perced sem. A fogmosáson kívül. Legyél mindenkivel megértõ és türelmes! Tudatosítsd, hogy mindenkinek a saját problémája a legsúlyosabb! Azért jó lenne, ha a hozzád közel állókat, például a párodat külön figyelemben részesítenéd. Neki is szüksége van rád. Ne hanyagold el, mert konfliktus adódhat ebbõl! A hétvégén rengeteg energiád lesz, ezért jobb, ha nem lazsálsz, hanem belevágsz olyan teendõkbe, amiket már egy ideje halogatsz. Lehet ez selejtezés, rendrakás, rokoni látogatás, vagy bármi, amit megígértél valakinek anno, de még nem tetted meg. A vasárnapi telihold a közlekedésben int óvatosságra.
Kedves Szûz!
A hét elsõ felében végre elõrelépést tapasztalhatsz. Ez bármit érinthet, ami nagy jelentõséggel bír a jelenlegi életedben. Lehet anyagi, egzisztenciális, magánéleti vagy akár egészségügyi téma is. Nélkülözhetetlen, hogy ha azt érzed, hogy lépned, tenned vagy mondanod kell valamit, akkor ne fogd vissza magad! Tudd, hogy itt az ideje! Lehetsz bátor és kezdeményezõ. A hét közepén egy hóbortos barátod okozhat bosszúságot vagy derût. Te döntöd el, hogy hogyan reagálsz. Csak rajtad múlik, hogy mit látsz meg az egészbõl. Hidd el, jobban jársz, ha a humort veszed észre! A hétvégén vigyázz a pénzedre! Különösen a vasárnapi telihold int óvatosságra. Ha nem figyelsz, könnyen veszteség érhet.
Kedves Mérleg!
Hihetetlenül jól indul a heted. Szinte repkedni fogsz. Épp ezért sokkal magasabban leszel, mint maguk a gondok. Okosan hasznosítsd ezt a pár kedvezõ napot! Egyrészt hagyd érvényesülni a kreativitásodat! Másrészt vedd észre, hogy ki akar, ki nyitott a veled való kommunikációra! Ráadásul mindenki, akivel két mondatnál többet váltasz, információt hoz neked. A hét közepén ne hanyagold el az egészségedet! Törõdj a testeddel, és vedd komolyan, ha valamid fáj! Így akar jelezni a lelked, hogy valami nincs rendben. Kritikus területek a veséid, az immunrendszered és a nyirokkeringésed. A vasárnapi telihold párkapcsolati feszültségeket erõsíthet fel. Ez nem új, csak fájdalmasabb…
Kedves Skorpió!
Nem fogsz unatkozni ezen a héten. Folyton lesz valami vagy valaki, ami, ill. aki igénybe vesz. Nagyon fontos, hogy semmin se kezdj el idegeskedni! A fáradtság mérõeszköz. Ha kimerültnek érzed magad, akkor nem jól álltál hozzá a dologhoz. A hét elején a családoddal, a szüleiddel, különösen az édesanyáddal kell törõdnöd. Ha nem teszed, akkor is elérik, hogy rájuk figyelj. Pl. úgy, hogy megbetegszenek. A hét közepén a gyereked vagy egy barátod kerülhet bajba. Nem kell senkit megmentened, de jobb, ha nem várod meg ezt, hanem elõbb, önként adj magadból és az idõdbõl! A hétvége a szolgálatról szól. A vasárnapi telihold a „hogy szolgál az egészséged?” kérdést fogja feszegetni.
Kedves Nyilas!
Az lenne a legjobb, ha a hét elején elutazhatnál. Nem kell messzire és nem kell hosszú idõre. Egy kiruccanás most felér egy többhetes nyaralással. Ha nem teheted, akkor is csinálj olyasmit, ami nem rutinszerû! Pl. menj gyalog, vagy menj más útvonalon! Egyél, igyál mást! Ezzel kizökkented magad a megszokások lehúzó energiájából. Így könnyebb lesz megõrizni a derûdet és az optimizmusodat. Erre pedig szükséged lesz a hét során. A hét második felében családi és/vagy munkahelyi gondok fognak fejtörést okozni. A legjobb, ha rugalmasan állsz hozzá mindenhez. A hétvégén a gyereked fogja valamivel magára vonni a figyelmedet. A vasárnapi telihold azt mutatja, hogy ez akár rosszalkodás is lehet…
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!