2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
A héten is lehetnek záporok, de akár 27 fok is lehetForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-09-15 09:59:52
A héten is többször, többfelé lehet zápor, zivatar, de lehûlés nem várható. Néhol akár 27 Celsius-fokig is emelkedhet a hõmérséklet – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-hez vasárnap eljuttatott országos középtávú elõrejelzésében.

Hétfõn délelõtt délen sokfelé, délután már lényegesen kevesebb helyen várható ismétlõdõ esõ, zápor. Másutt elszórtan lehet zápor, egy-egy zivatar. A szél csak zivatar idején erõsödik meg. Napsütés inkább csak az északkeleti határszélen várható. A legalacsonyabb hõmérséklet 12-17 fok között alakul. A legmagasabb hõmérséklet többnyire 17 és 23 fok között valószínû, északkeleten lehet néhány fokkal melegebb.

Kedden is elõfordulhat elszórtan zápor, esetleg zivatar. A Dunántúlon kevesebb, másutt több napsütés várható. A leghidegebb órákban 12-17 fok lehet. Nappal 21-26 fokig melegszik a levegõ.

Szerdán a reggeli ködfoltok megszûnése után többnyire napos idõ várható gomolyfelhõkkel. Csak helyenként fordulhat elõ kisebb zápor. A minimumhõmérséklet 9-14, a maximumhõmérséklet 21-26 fok között alakul.

Csütörtökön nem valószínû csapadék, többnyire gyengén felhõs idõ várható sok napsütéssel. A legalacsonyabb hõmérséklet 8-13, a legmagasabb 22-27 fok között alakul.

Pénteken nyugat felõl megnövekszik a felhõzet. Elszórtan elõfordulhat esõ, zápor, idõnként megélénkülhet a szél. A leghidegebb órákban 8-13 fok lehet, nappal 22-27 fokig melegszik a levegõ.

Szombaton elszórtan lehet esõ, zápor, esetleg zivatar is. Emellett idõnként megélénkül a szél. A legalacsonyabb hõmérséklet 11-16, a legmagasabb hõmérséklet 22-27 fok között alakul.

Vasárnap gyakran lesz erõsen felhõs az ég, többfelé valószínû esõ, zápor, zivatar. Emellett megélénkül, idõnként megerõsödik a szél. A minimumhõmérséklet 11-16 fok között valószínû. A nappali maximumok várhatóan 20-25 fok között alakulnak – olvasható az elõrejelzésben.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!