2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
A barkácsolók, felújítók, kertészkedõk dolga még sosem volt ilyen egyszerû!Forrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2014-09-15 10:44:50
Az OBI nemcsak óriási választékkal várja a barkácsolás szerelmeseit, hanem egyenesen eléjük megy: áruházai mostantól a RichPOI üzletkeresõ alkalmazásban is megtalálhatók, így mindenki könnyedén kiválaszthatja a hozzá legközelebb esõ OBI-t, bármerre is járjon.

Az OBI vásárlói - a hobbi szinttõl egészen a profi kategóriáig - biztosan megtalálják az áruházankénti akár 40 000 féle terméket felvonultató árukészletben azt, amire az otthonfejlesztéshez szükségük lehet.    Felújít? Nem kell, hogy fejtörést okozzon az eszközök és építõanyagok beszerzése, hiszen az OBI-ban a barkácsgépektõl a különbözõ padlóburkolókon keresztül egészen a ház díszkivilágításáig minden megtalálható.


Egy csodálatos, zöldellõ kertre vágyik? Az OBI minden eddiginél szélesebb választékkal várja vásárlóit, legyen szó akár víztakarékos öntözõrendszerekrõl, a terasz díszítésérõl, egy szabadtéri grillpartiról, formatervezett kerti bútorokról vagy kültéri lámpákról.


Feldobná otthonát? Az OBI-ban különleges anyagú és mintázatú tapétákat, a szivárvány színeit felölelõ festékcsaládokat és rengeteg kreatív ötletet talál, ha lakása dekorálását tervezi! Bármirõl legyen is szó, az OBI megannyi inspirációval és új ötlettel várja vásárlóit!


A vásárlási élményt még tovább növelõ online termékkeresõ oldallal http://termekek.obi.hu már a tényleges vásárlás elõtt lehetõség nyílik
a választékban való böngészésre.

A négy fõ kategóriára (kert, építés, mûszaki cikkek és lakáskultúra) épülõ weboldal folyamatosan bõvül újabb és újabb termékekkel és termékcsoportokkal, ezért érdemes idõrõl-idõre újra visszalátogatni. Már csak azért is, mert az oldal Kívánságlista funkciójának köszönhetõen a szükséges termékek egy oldalra rendezhetõk és ki is nyomtathatók, ezzel is még egyszerûbbé téve a vásárlás menetét.

Apropó, ha valaki már eldöntötte, hogy elindul az OBI-ba, érdemes a hozzá legközelebb esõt választani. Mostantól ez okostelefon segítségével is könnyen megtehetõ, mert az OBI  áruházak már a RichPOI üzletkeresõ alkalmazásban is megtalálhatók – természetesen beépített útvonaltervezõvel mutatva a legrövidebb utat!

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!