2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Mûvészeti pályázat indul középiskolásoknak és egyetemistáknakForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-09-21 08:55:47
Képzõ címmel hirdetett mûvészeti pályázatot a Diákhitel Központ, amely középiskolások és felsõoktatási hallgatók festményeit, grafikáit és fotómûvészeti technikával készült alkotásait várja.

Mit hozunk magunkkal a családunkból, hogyan van jelen a jövõnkben a múltunk? – erre a kérdésre keresi a választ a Diákhitel Központ harmadik alkalommal meghirdetett pályázata, amelyre nem csak mûvészeti képzésben résztvevõk jelentkezését várják – olvasható a Diákhitel Központ tájékoztatójában.

Az elsõ három díjazott egymillió forint értékben asztali számítógépet, notebookot és okos táblagépet kap. A pályamûvek elõzsûrizésen esnek át, a továbbjutó munkák közül ötfõs szakmai zsûri választja ki a díjazott, valamint a novemberi kiállításon szereplõ alkotásokat.

A zsûri tagjai: Beck Zoltán, a 30Y énekese, Fürjesi Csaba festõmûvész, Horváth Judit, az A38 Kiállítótér vezetõje, Tóth Andrej festõmûvész, grafikus, valamint dr. Máriás Béla képzõmûvész, zenész, író.

A gyõztes munkákat a budapesti A38 Hajó Kiállítótermében mutatják be. Részletes információ és a pályázati kiírás a www.diakhitel.hu/kepzo webcímen érhetõ el.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!