2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Hírek Hajdú-Bihar megyébõlForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-09-21 09:38:49
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 10 személyt fogtak el, akik közül 6 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 4 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 19 személyt állítottak elõ, ebbõl 4 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendõrök 6 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 4 könnyû sérüléssel, míg 2 súlyos sérüléssel végzõdött.



A Debreceni Rendõrkapitányság garázdaság bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást négy férfi ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a rendõrök 2014. szeptember 19-én járõrözés közben 23 óra 10 perc körüli idõben észrevették, hogy a Debrecen Piac utca és Kossuth utca keresztezõdésében négy férfi vitatkozik, lökdösõdik, valamint egyikük megsérült. A 22 éves T. Máté, 24 éves T. Gábor és 20 éves D. Lajos valamint társa a 21 éves K. Mátyás között azért alakult ki vita majd verekedés, mert egyikük egy pénzérmét dobott T. Máté kocsijának. A körzeti megbízottak mentõt hívtak a sérülthöz, majd az egyenruhások elõállították a három debreceni, valamint – orvosi ellátását követõen – egy szadai lakost a városi rendõrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki õket a nyomozók. 



A rendõrök Nyíracsádon a Kassai utcán intézkedés alá vonták egy gépkocsi 40 éves vezetõjét, mely alkalmával megállapították, hogy a nyírmártonfalvai lakos körözését rendelte el a Debreceni Járásbíróság. P. Lajost az egyenruhások elfogták és a Nyírábrány Határrendészeti Kirendeltségre elõállították, majd õrizetbe vették a férfit.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!