2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Új KRESZ-parkot avattak BerettyóújfalubanForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-09-22 13:15:05
A kisiskolások, óvodások az elméletben tanult közlekedési ismereteiket a gyakorlatban is kipróbálhatják azon a tanpályán, amit dr. Lingvay Csaba rendõr ezredes, a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság rendõrfõkapitány-helyettese, Muraközi István, Berettyóújfalu polgármestere és dr. Tóth Ferenc rendõr alezredes, a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság vezetõje szeptember 18-án közösen adott át az önkormányzat és a városi rendõrkapitányság, valamint a Hajdú-Bihar Megyei Balesetmegelõzési Bizottság együttmûködésének köszönhetõen.

A rendõrség kiemelt feladatként kezeli – a balesetek megelõzése érdekében – a gyerekek biztonságos közlekedésre történõ nevelését, melyhez rendkívüli lehetõséget biztosít az új park.



A legkisebbek ott megfelelõ környezetben, rendõrök segítségével sajátíthatják el a közlekedési szabályokat és gyakorolhatják a pályán található körforgalomban, gyalogos átkelõhelyeken a biztonságos, szabályos, kerékpáros-, valamint gyalogosközlekedést is. Muraközi István polgármester kiemelte, a tanrendbe is beillesztik a közlekedési ismereteket, illetve a város törekvése a biztonságos közlekedés iránt a települést átszelõ kerékpárútban is mérhetõ.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!