2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 
Lakatvágás közben érték tettenForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-09-25 07:55:05
A rendõrök gyorsított eljárásban fejezték be a nyomozást azzal a helyi férfival szemben, akit bûncselekmény elkövetése közben értek tetten a járõrök Hajdúböszörményben.

A nyomozás adatai szerint 2014. augusztus 29-én 0 óra 44 perckor egy állampolgár telefonon arról értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét, hogy az egyik hajdúböszörményi pékség elõl egy férfi megpróbál ellopni egy õrizetlenül hagyott, lelakatolt kerékpárt.

A bejelentést követõen a rendõrök azonnal a helyszínre mentek, ahol tetten érték a férfit, amint egy késsel le akarja vágni a lakatot egy nõi vázas biciklirõl.

A járõrök U. Lászlót bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták és elõállították a városi rendõrkapitányságra, ahol a nyomozók kihallgatták. A megalapozott gyanú szerint a helyi lakos 2014. augusztus elején is eltulajdonított egy lelakatolt kerékpárt Hajdúböszörményben, a Kálvin térrõl. U. László beismerte a bûncselekmények elkövetését.

A Hajdúböszörményi Rendõrkapitányság az 54 éves terhelttel szemben lopás vétség, valamint lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást 2014. szeptember 17-én befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!