2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Több mint kétszáz szakmunkást vesz fel a MÁV õsszelForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2014-09-28 13:52:15
Címkék: Bihari hírek, máv
A MÁV Zrt. szeptemberben és októberben közel 250 fõt vesz fel a vasútüzemmel közvetlenül összefüggõ munkakörökbe - közölte a vasúttársaság.

A többnyire vasipari, villanyszerelõi, mûszerészi szakképesítést és érettségit igénylõ munkakörök között szerepel a biztosítóberendezési mûszerész, váltókezelõ, felsõvezeték szerelõ, forgalmi szolgálattevõ, pályamunkás, kocsirendezõ.

Az újonnan felvettek elõször a MÁV Zrt. által biztosított tanfolyamon vesznek részt, amelynek hossza a munkakörben elvárt szaktudástól függõen 120 órától 610 óráig terjedhet. A munkavállalóknak az oktatások ideje alatt személyi alapbért, valamint az oktatás helyszínén szállást biztosítanak.

A közlemény szerint a jelentõs számú felvételt egyrészt a végrehajtott és tervezett mûszaki fejlesztések teszik lehetõvé, másrészt a vállalat számára fontos a szakértelemmel rendelkezõ munkavállalók utánpótlásának biztosítása.

A vasúttársaság a tapasztalatot igénylõ munkakörök mellett a jelenleg még tanulmányaikat folytató diákoknak szakmai gyakorlatot, a pályakezdõknek pedig komplex, teljes munkaidõs programot biztosít.

A MÁV-csoport jelen van a szeptember 24-25-én zajló HVG Állásbörzén több mint 40 állásajánlattal, a pozíciókra a helyszínen és a MÁV honlapján a www.mav.hu/karrier oldalon lehet jelentkezni.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!