2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Magyarország szeretlek körösszegapátiban isForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-09-30 10:49:05
Kedves családi ünnepség volt a településen az „Itthon vagy! – Magyarország szeretlek!” elnevezésû rendezvényen.

A község önkormányzati dolgozói készítették elõ a megjelentek szórakoztatásának programjait. Gondoltak a gyermekekre, fiatalokra, idõsebbekre egyaránt. A helyszín is szokatlan volt, mert a szépen kialakított fõtéren várták az érdeklõdõket.

A gyermekek különbözõ kézmûves foglalkozásokon vehettek részt, próbálhatták ki kézügyességüket. Szabhattak, varrhattak, korongozhattak. Nagy sikere volt az „Apáti ízek” kóstolójának, ahol finom édességeket, palacsintát, kürtõskalácsot fogyaszthattak. Zsiros kenyér, tea, pogácsa egész nap ingyen volt. Amikor pedig közeledett az este, a Nap melegét forralt borral pótolhatták a megjelentek.

A fõtéren felállított színpadon a Harsány táncegyüttes mûsorát tapsolhatták meg az érdeklõdõk. Az Apáti hangja, tehetségkutató versenyben több bátor lány és fiú bemutatkozott. Az elsõ helyezett Pukoli László a nézõk nagy tapsa mellett egy üveg pezsgõt is kapott Tarsoly Attila polgármestertõl. Vendégek is érkeztek a településre. Révrõl Hasas János alpolgármester táncosokat hozott magával.

Este Karczagi Nagy Zoltán és Andi mûsora következett. Sötétedés után fél kilenckor a jelen lévõk csatlakoztak az ország több településén fellobbanó tábortûz gyújtáshoz, melyet sokan vettek körül, és gyönyörködtek a fel-felszálló szikrák látványában.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!