2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Az iskola konyhájáról loptak – Rendõrségi hírek a megyébõlForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-10-01 10:33:03
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 7 személyt fogtak el, akik közül 7 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten. A járõrök 11 személyt állítottak elõ, ebbõl 3 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendõrök hat közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül kettõ könnyû sérüléssel, míg kettõ súlyos sérüléssel végzõdött.

A Debreceni Rendõrkapitányság garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást négy kokadi lakos ellen. Az eddigi adatok alapján 2014. szeptember 28-án 9 óra 40 perc körül Kokad egyik utcájában L. Attila és F. Erzsébet – korábbi sérelmük miatt – szóváltásba keveredtek egy 22 éves bagaméri férfival, valamint a 20 éves helyi B. Alexandrával. A két nõ dulakodni kezdett, majd L. Attila is ütni kezdte a 22 éves bagaméri férfit, aki a verekedõ nõket megpróbálta szétválasztani. A verekedésbe bekapcsolódott az arra járó 22 éves helyi K. Károly is. A helyszínre érkezõ járõrök elfogták a garázdákat, majd elõállították õket a Debreceni Rendõrkapitányságra. A nyomozók a 21 éves L. Attilát, a 20 éves F. Erzsébetet, a 22 éves K. Károlyt és a 20 éves B. Alexandrát gyanúsítottként kihallgatták. A terheltek az eljárás során szabadlábon védekezhetnek.

A Hajdúhadházi Rendõrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást két helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint 2014. szeptember 28-án az egyik hajdúhadházi iskola kerítésén átmászott két helyi lakos, akik a konyhaajtón keresztül bejutottak az intézménybe, melynek konyhájából elloptak egy kávéfõzõt, egy zsák paprikát és 30 darab tojást. A két fiatalkorú délután a lopott dolgokat egy közeli útkeresztezõdésben árulni kezdte, amit aznap 13 óra 40 perc körüli idõben észrevett egy állampolgár és telefonon bejelentést tett a rendõrségre. A járõrök ezt követõen a helyszínre mentek és elfogták a 16 éves fiút és a 14 éves lányt, akiket a rendõrkapitányságra elõállítottak, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták õket. A terheltek a bûncselekmény elkövetését elismerték. A rendõrök a 16 éves fiatalkorút bûnügyi õrizetbe vették, míg társa az eljárás során szabadlábon védekezhet.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!