2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Nem kapott pénzt az idõs úrtól, ezért inkább kiraboltaForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2014-10-02 12:15:00
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök befejezték a nyomozást azzal a nõvel szemben, aki a gyanú szerint egy idõs sértettet rabolt ki Debrecenben.

Egy nõ 2014. augusztus 28-án 16 óra körüli idõben, Debrecenben a Kassai úton megszólított egy idõs férfit, akitõl pénzt kért. A férfi azonban nem adott semmit az asszonynak, aki ezért követte és tovább kéregetett tõle. A 43 éves nõ az Árpád téren, miután még mindig nem kapott pénzt, hátulról meglökte a sértettet és a nadrágja hátsó zsebébõl kivette a pénztárcáját. Az idõs férfi észrevette, hogy elvette tõle értékeit a nõ, ezért vitatkozni kezdett. A vita dulakodásig fajult, miközben a támadó többször megütötte és a földre rántotta 68 éves áldozatát.

A járókelõk észrevették a támadást, melyrõl értesítették a rendõrséget és segítettek a sértettnek.

A rablás bûntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nyíradonyi nõt a helyszínre érkezõ körzeti megbízottak elfogták és elõállították a városi rendõrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozóhatóság az õrizetbe vett terhelttel szemben elõterjesztést tett az elõzetes letartóztatás indítványozására, melyet a Debreceni Járásbíróság 2014. augusztus 29-én elrendelt.

A Debreceni Rendõrkapitányság K. Andrásnéval szemben folytatott nyomozást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!