2024. április 16. Kedd, Csongor.
 
Megkezdték, de nem önszántukbólForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-10-02 13:13:49
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök Debrecenben elfogtak három férfit, akikkel szemben azért volt elfogatóparancs érvényben, mert nem kezdték meg jogerõs büntetésük leöltését.

A járõrök 2014. október 1-jén 12 óra 45 perckor Debrecenben, az Egyetem téren igazoltattak egy gyanúsan viselkedõ férfit. A helyi lakos adatainak ellenõrzését követõen a rendõrök megállapították, hogy a Debreceni Törvényszék BV. Csoportja körözést adott ki a 30 éves V. Lajossal szemben, mert jogerõs szabadságvesztésének letöltését nem kezdte meg.

A körzeti megbízottak 15 óra 20 perckor a Gázvezeték utcán járõröztek, amikor észrevettek egy férfit, aki szabálytalanul haladt át az úttesten. A rendõrök igazoltatták a 62 éves R. Gyulát, amely során megállapították, hogy ellene a Debreceni Törvényszék BV. Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki, mert nem kezdte meg jogerõs szabadságvesztésének a letöltését.

A Böszörményi úton 18 óra 10 perckor igazoltatták a járõrök a 46 éves É. Tamást, akit a Debreceni Törvényszék BV. Csoportja szintén azért körözött, mert jogerõsen kiszabott szabadságvesztés büntetés letöltésére nem vonult be.

A két helyi és a bocskaikerti lakost a rendõrök elfogták és elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra, majd átvitték õket a büntetés-végrehajtási intézetbe.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!